Allegri zoekt nieuwe nummer tien voor Juventus

20 juli 2015, 17:51

Met Andrea Pirlo en Carlos Tevez verloor Juventus deze zomer zijn spelmaker en afmaker, terwijl ook de dynamische Arturo Vidal op het punt staat om de club te verlaten. En dus zoekt coach Massimiliano Allegri naar een nieuwe middenvelder mét scorend vermogen, zo liet hij maandag weten.

"De club probeert een speler te vinden met aanvallende kwaliteiten, die het team op technisch vlak naar een hoger niveau kan brengen", sprak Allegri tijdens een persconferentie in Turijn. "In die rol, als nummer tien, heb je een zeer technisch begaafde speler nodig. Maar we moeten ook de balans in de selectie in de gaten houden. Het belangrijkst is wat de markt biedt, wat we willen en wat we nodig hebben. Daar hebben we een duidelijk idee over. De eerste stap is om een aanvallende speler te halen, daarna zien we verder", aldus de coach.

Mario Gotze, Julian Draxler en Oscar zijn enkele spelers die genoemd worden als mogelijke aanwinsten voor Juventus. Eerder deze zomer haalde de kampioen van Italië al Sami Khedira en Mario Mandzukic.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen