Juventus-directeur bevestigt dat Vidal gaat vertrekken

20 juli 2015, 17:39

Als een verrassing komt het niet, maar ook Juventus bevestigt nu dat Arturo Vidal op het punt staat om de club te verlaten. De middenvelder uit Chili gaat aan de slag bij Bayern München en hoewel directeur Giuseppe Marotta de naam van de Duitse club niet noemt, erkent hij dat Vidal richting de uitgang gaat.

"We vernieuwen de selectie, wetende dat hetgeen gebeurd is deel uitmaakt van de mooie geschiedenis van deze club", sprak hij tijdens een persconferentie die de aftrap vormde voor het nieuwe seizoen. "We hebben altijd het doel om de selectie te blijven verbeteren en zijn het aan onszelf verplicht om dat pad te volgen."

"Zoals jullie allemaal weten, kan het snel gaan in de voetbalwereld", vervolgde de directeur. "We hebben te maken gekregen met situaties die misschien onverwacht kwamen, zoals de verzoeken van Carlos Tevez, Andrea Pirlo en Vidal. De situatie van Vidal zal worden afgerond, maar is op dit moment nog niet helemaal rond."

Vanuit München kwam enkele dagen geleden al het bericht dat de komst van Vidal aanstaande was. "Ik hoop dat hij uiteindelijk naar ons toe zal komen. Het is echter niet mogelijk om hem nu al naar het trainingskamp in China te laten komen. Zelfs Bayern kan een speler niet zo snel vastleggen", zei voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. Vidal, eerder actief voor Bayer Leverkusen, moet Bastian Schweinsteiger opvolgen bij Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen