Door Vitesse begeerde Meijers lijkt ADO trouw te blijven

20 juli 2015, 13:38

Clubliefde lijkt de wereld nog niet uit te zijn. Aaron Meijers stond nadrukkelijk in de belangstelling van Vitesse, maar heeft ervoor gekozen om ADO Den Haag trouw te blijven. De 27-jarige linksachter staat zelfs op het punt om een contract tot medio 2018 te tekenen in de Residentiestad.

Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van Meijers, zat maandagochtend om tafel met de clubleiding van ADO. Zijn cliënt heeft een nieuwe aanbieding gekregen van de Haagse club. "We zijn nog niet rond, maar het gaat nog om een paar details", geeft Slimani aan in gesprek met Voetbal International. "De kans is groot dat beide partijen daar wel uit komen", verzekert de zaakwaarnemer.

Vrijdag kwam naar buiten dat Vitesse zich bij ADO gemeld had voor Meijers. De Hagenaars lieten bij monde van technisch manager John Metgod al weten dat ze de linksback wilden behouden. Dat lijkt dus te lukken. Dit tot vreugde van coach Henk Fraser. "Aaron is een hele belangrijke kracht voor ons. Er was deze zomer veel belangstelling voor de aanvallers, die vallen op, maar Aaron is al drie jaar een heel constante, sterke serie bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen