Arsenal door met talentvolle verdediger Bellerín

17 juli 2015, 23:43

Héctor Bellerín draagt voorlopig nog het shirt van Arsenal. De Londense club meldt vrijdag via de officiële kanalen dat de 20-jarige verdediger uit Spanje een nieuwe verbintenis heeft getekend in het Emirates Stadium. Voor hoe lang is niet bekendgemaakt, Arsenal laat alleen weten dat het een langjarig contract is.

Arsenal nam Bellerin in de zomer van 2011 over van FC Barcelona en de speler maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van de Londenaren. Bellerin speelde 28 officiële wedstrijden voor Arsenal en kwam daarin twee keer tot scoren.

"Zijn ontwikkeling is indrukwekkend", zegt Arsenal-manager Arsene Wenger op de clubwebsite over Bellerin. "Als je mij een jaar geleden had gevraagd of hij nu een vaste waarde in het eerste elftal zou zijn, dan had ik je dat niet kunnen garanderen. Maar hij heeft het voor elkaar gekregen. Ik ken hem al sinds zijn vijftiende en zag meteen dat hij speciaal was op het gebied van honger naar succes en volwassenheid. Hij was al op jonge leeftijd volwassen. Ik verwacht dat hij deze lijn in het nieuwe seizoen doorzet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen