'AZ heeft Zeneli op het oog als opvolger Berghuis'

17 juli 2015, 07:37

Naast NEC-smaakmaker Alireza Jahanbakhsh staat ook de naam van Arber Zeneli op het lijstje van AZ met mogelijke vervangers van Steven Berghuis. De 20-jarige Zeneli speelt voor het Zweedse IF Elfsborg en maakte deze zomer deel uit van de 'gouden' Zweedse selectie voor het EK onder 21.

De Telegraaf, dat de interesse van AZ in Zeneli meldt, stelt dat de Zweedse aanvaller 'bij alle topscouts uit de eredivisie hoog op het lijstje staat'. Hij wordt gezien als één van de pareltjes van het Scandinavische land. Ook FC Groningen en sc Heerenveen zouden hem volgen, maar hebben geen financiële middelen om toe te slaan. AZ heeft dat na de verkoop van Steven Berghuis, die ruim vijf miljoen euro opbrengt, wel. De aanvaller staat op het punt om te tekenen bij Watford FC, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Premier League.

Eerder deze week gaf AZ-directeur Earnest Stewart toe dat Jahanbakhsh van NEC in beeld was. "Alireza staat bij ons op een lijstje voor als er een buitenspeler vertrekt", stelde de beleidsmaker bij FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen