Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ibrahimovic sluit aan bij trainingskamp Paris SG

Ibrahimovic sluit aan bij trainingskamp Paris SG

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 juli 2015 – Tussen alle speculaties over zijn persoonlijke voetbaltoekomst door heeft Zlatan Ibrahimovic zich op het trainingskamp van zijn club Paris Saint Germain gemeld. De Parijzenaars bereiden zich momenteel in New Jersey voor op de komende jaargang.

Vooral in juni was er veel sprake van speculaties over de toekomst van Ibrahimovic. AC Milan wil werk maken van een terugkeer van de Zweedse sterk en diverse media spreken van een akkoord tussen club en speler, maar PSG-coach Laurent Blanc zei deze week dat de vedette gewoon in Parijs zal blijven.

Naast Ibrahimovic zijn ook Marco Verratti, Blaise Matuidi en Gregory van der Wiel weer aangesloten bij PSG. Deze drie spelers hadden ook nog interlandverpichting na het einde van het vorige seizoen.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd