Fortuna legt Fafiani vast: "Extra kwaliteit en ervaring"

15 juli 2015, 19:00

Fortuna Sittard heeft de nodige ervaring aan haar selectie toegevoegd. De 31-jarige Raymond Fafiani komt de gelederen van de Limburgse Jupiler League-club versterken. De Amsterdammer maakt op transfervrije basis de overstap van FC Volendam. De middenvelder heeft voor één seizoen getekend in Sittard.

"Met Raymond is ons middenveld compleet", zegt technisch manager Charly Chudik op de clubwebsite. "Hij neemt een brok ervaring mee, ook op Eredivisie-niveau. Hij voegt een stuk extra kwaliteit en ervaring toe aan ons middenveld en dat kunnen we goed gebruiken in ons jonge team. Daarnaast is Raymond enorm balvast en hij kan er goed voor zorgen dat de linies dicht op elkaar spelen. Daarin zie ik voor hem een sleutelrol weggelegd."

Fafiani speelde eerder voor Vitesse, FC Twente, Telstar, FC Zwolle. De afgelopen drie jaar was hij werkzaam bij FC Volendam. Nu slaat hij dus een nieuwe weg in, bij Fortuna Sittard. "Ik ken de trainer al vanuit mijn tijd bij Vitesse. Ik had met hem een goed gesprek over waar de club vandaan komt en wat de ambities zijn. Die ambitie spreekt me aan. Het linkerrijtje en een periodetitel, dat is waar we beiden voor willen gaan. Daarnaast vind ik Fortuna een club met een mooie historie en een mooi stadion. Ik wil de club helpen om het team naar een hoger niveau te tillen. Deze club hoort gewoon in het linkerrijtje te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen