Gustafson sprak met Guidetti: "Verhaal deed mij goed"

15 juli 2015, 14:03

John Guidetti heeft bij Simon Gustafson een goed woordje gedaan voor Feyenoord. De 20-jarige Zweedse middenvelder tekende woensdag een contract voor vier seizoenen in De Kuip, waar landgenoot Guidetti in het seizoen 2011/2012 actief was en uitgroeide tot een publiekslieveling.

"John heeft in 2012 een geweldig jaar beleefd bij Feyenoord en daar heel warme herinneringen aan overgehouden", zegt Gustafson op de officiële website van Feyenoord. Guidetti en hij maakten vorige maand deel uit van Zweden onder 21, dat in Tsjechië Europees kampioen werd. "Hoewel het me uiteraard goed deed om te horen, gaf zijn verhaal niet de doorslag om hier te tekenen. De belangrijkste reden dat ik voor Feyenoord gekozen heb, is dat ik een heel goed gevoel heb bij deze club. De contacten met de club lopen al een tijdje en Feyenoord liet continu blijken mij dolgraag te willen hebben. Het voelt heel goed om nu hier te zijn. Ik kan mezelf hier verder ontwikkelen als voetballer en ben ervan overtuigd dat de Nederlandse competitie bij mij past."

Gustafson (foto, links) is onder de indruk van De Kuip. "Massive stadium", reageert hij. "Op YouTube heb ik al diverse filmpjes gezien van De Kuip, daardoor weet ik dat de sfeer hier tijdens wedstrijden geweldig kan zijn en Feyenoord fanatieke supporters heeft. Ik kijk ernaar uit om zelf ook op het veld te staan en hier te mogen spelen. Ik heb hoge verwachtingen van mijn tijd bij Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen