Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sevilla huurt Immobile met optie tot koop van Dortmund

Sevilla huurt Immobile met optie tot koop van Dortmund

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juli 2015 – Het avontuur van Ciro Immobile bij Borussia Dortmund is niet gelopen zoals de aanvaller gehoopt had. De Italiaanse international kon de verwachtingen in Duitsland niet echt waarmaken en gaat nu zijn geluk beproeven in Spanje. Europa League-winnaar Sevilla huurt de spits tot en met komende zomer van Dortmund.

Alleen een slecht verloop van de medische keuring kan nog roet in het eten gooien. Beide clubs hebben namelijk overeenstemming bereikt over een verhuur van Immobile. Sevilla heeft ook een optie bedongen om de Italiaan na het komende seizoen op permanente basis over te nemen van Dortmund. Doet de Andalusische club dit, dan kost dat 12 tot 15 miljoen euro.

Immobile reist zondag naar Spanje voor een medische keuring. De Italiaan werd vorig jaar voor een slordige 19 miljoen euro weggehaald bij Torino. Bij Sevilla is hij de opvolger van de naar AC Milan vertrokken Carlos Bacca.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd