Gerrard debuteert met zege: "Het was veelbelovend"

12 juli 2015, 10:18

Het was even wennen. We kenne Steven Gerrard eigenlijk alleen maar in het rode shirt van Liverpool, maar in de nacht van zaterdag op zondag speelde hij voor het eerst in het tricot van LA Galaxy. De 35-jarige Engelsman opteerde na jarenlang voor Liverpool te hebben gespeeld voor een overstap naar de Verenigde Staten, waar hij afgelopen nacht zijn debuut beleefde.

Gerrard won met LA Galaxy met 2-1 van Club America in de International Champions Cup. De routinier begon in de basis en verliet het veld bij een 1-1 tussenstand. Zijn werkgever won dankzij treffers van Robbie Keane en Alan Gordon. Gerrard was in de 22ste minuut dicht bij een doelpunt, maar zijn schot met links werd gepareerd door Club America-doelman Hugo Gonzalez.

Bruce Arena, de coach van LA Galaxy, is tevreden over het optreden van Gerrard. "Ik vind dat hij het goed heeft gedaan. Zijn passing was dik in orde en dat gold ook voor zijn samenwerking met Juninho. Hij maakte een aantal goede tackles, creëerde kansen en was dicht bij een doelpunt. Het is veelbelovend, ook zijn leiderschap in het veld", aldus Arena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen