'De Boer hoopt nog steeds op komst talent Sisto'

12 juli 2015, 09:30   Bijgewerkt: 12 juli 2015, 10:38

Frank de Boer hoopt nog steeds op de komst van Pione Sisto, een Deens talent van Soedanese afkomst. Dat meldt De Telegraaf. De keuzeheer van Ajax heeft de speler nauwlettend gevolgd tijdens het EK voor spelers onder de 21 jaar. In Amsterdam is men gecharmeerd van de veelbelovende speler, maar het prijskaartje van zeven miljoen euro vormt een struikelblok.

Sisto is een fysiek sterke rechtermiddenvelder, die onder contract staat bij FC Midtjylland. Het twintigjarige talent werd dit seizoen met zijn club kampioen van Denemarken, in de competitie scoorde hij zeven keer. Op het jeugd-EK maakte hij onlangs het winnende doelpunt tegen Tsjechië. Sisto is geboren in het Afrikaanse Soedan, maar beschikt ook over de Deense nationaliteit. De speler staat nog drie jaar onder contract bij Midtjylland.

Ajax heeft meer dan 100 miljoen euro in kas, maar tot dusver hielden de Amsterdammers de hand nog aardig op de knip. De Boer zei vrijdag al dat er eerst spelers verkocht moeten worden voordat er gekocht kan worden, zodat de begroting op orde zal blijven. De coach verwelkomde John Heitinga, Mitchell Dijks en Nemanja Gudelj al wel in Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen