Darmian verheugt zich op samenwerking met Van Gaal

11 juli 2015, 21:28

Matteo Darmian spreekt van een uitgekomen droom. De 25-jarige Italiaanse verdediger zette zaterdag zijn handtekening onder een contract voor vier jaar, met de optie voor nog een seizoen, bij Manchester United. Darmian komt voor 20 miljoen euro over van Torino.

"Het is een droom die uitkomt om bij Manchester United aan de slag te gaan", zegt Darmian op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb genoten van mijn tijd bij Torino en ik wil de club en fans bedanken voor alles wat zij voor mij hebben gedaan. Ik ben er zeker van dat zij zullen begrijpen dat ik deze kans, om voor de grootste club ter wereld te spelen, moet grijpen. Het is een prachtig vooruitzicht om samen te mogen werken met Louis van Gaal, een manager die al zoveel heeft bereikt in het voetbal."

Van Gaal: "Matteo is een rechtsback, die veelzijdig genoeg is om ook als linksback te kunnen spelen. Hij is een sterke verdediger en heeft het in zich om ook de aanvallende posities op te zoeken. Dat is een prachtige eigenschap en echt nodig vanwege het hoge tempo in de Premier League. Matteo is een geweldige versterking voor het team. Ik ben blij met zijn komst en kijk ernaar uit om met hem samen te werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen