Mulder uit op eerherstel: "Laten zien dat ik goede keeper ben"

11 juli 2015, 15:31

Voor Erwin Mulder staat het komende eredivisieseizoen in het teken van eerherstel. De doelman, die afgelopen seizoen bij Feyenoord Kenneth Vermeer voor zich moest dulden in de hiërarchie, verbond zich eerder vandaag (zaterdag) aan sc Heerenveen. Mulder is blij dat hij zijn kunsten weer mag vertonen in de Eredivisie.

"sc Heerenveen is een mooie club. Vergeleken met Feyenoord misschien een stapje terug, maar hier kan ik wekelijks spelen en belangrijk zijn", zegt de doelverdediger op de website van de Friezen. Mulder baalt nog altijd van Feyenoord, dat vorig seizoen Vermeer presenteerde. "Iedereen was op de hoogte, behalve ik. Ik wilde spelen, maar die periode heeft me mentaal ook sterker gemaakt. Ik heb de kop niet laten hangen."

In Friesland wil hij zich weer laten zien aan het grote publiek. "Ik ben blij dat ik de kans krijg om in de Eredivisie te laten zien dat ik het niveau aankan en een goede keeper ben", aldus Mulder, die in het Abe Lenstra Stadion de vertrokken Kristoffer Nordfeldt moet doen vergeten. "Ik heb drie jaar bij een Nederlandse topclub onder de lat gestaan. Ik moest omgaan met de druk van de Kuip en heb Europese ervaring in de Champions League opgedaan. Ik ben pas 26, maar heb veel ervaring, dat neem ik wel mee naar Friesland.''

Foto: website sc Heerenveen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen