Transfer NAC-aanvaller Tighadouini naar Malaga beklonken

11 juli 2015, 11:17

Zoals verwacht verkast Adnane Tighadouini naar het Spaanse Malaga, waar hij een contract voor vijf seizoenen gaat tekenen. NAC Breda maakt op de eigen website officieel melding van de transfer van de buitenspeler. De club bereikte vrijdagavond een akkoord met de Spaanse club, waarna ook het papierwerk snel in orde werd gemaakt.

Trainer Robert Maaskant spreekt op de website van NAC lovende woorden over de buitenspeler. "Dat Adnane enorm veel talent heeft, kon iedereen al langer zien", vertelt de coach, die tevens technisch manager is. "Het afgelopen half jaar heeft hij zich echter sterk ontwikkeld en is hij nóg doelgerichter geworden. Ik ben er van overtuigd dat hij met zijn fysiek, techniek en constante drang om zichzelf te verbeteren, goed past in de Spaanse competitie. Deze transfer is meer dan verdiend en stelt NAC in staat verder te bouwen aan de huidige selectie."

Met de transfer van de oud-speler van Vitesse, FC Volendam en SC Cambuur is naar verluidt ongeveer 1,2 miljoen euro gemoeid. Met zestien doelpunten in het afgelopen seizoen was Tighadouini één van de weinig lichtpuntjes in een teleurstellend seizoen voor NAC, dat uiteindelijk degradeerde naar de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen