Atlético neemt Ferreira Carrasco over van Monaco

Atlético neemt Ferreira Carrasco over van Monaco

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 juli 2015 – Yannick Ferreira Carrasco heeft een fraaie transfer overgehouden aan zijn sterke seizoen in de Champions League met AS Monaco. De 21-jarige Belg stapt over naar Atlético Madrid, waar hij voor vijf jaar getekend heeft. De Spaanse club meldt de komst van Ferreira Carrasco via de officiële kanalen.

Met AS Monaco groeide Ferreira Carrasco afgelopen seizoen uit tot één van de revelaties van de Champions League. De ploeg uit het Prinsdom schakelde in de achtste finale Arsenal uit en maakte het een ronde later Juventus, dat uiteindelijk de eindstrijd zou halen, bijzonder lastig (1-0 en 0-0). In de ontmoeting met Arsenal scoorde Ferreira Carrasco in de heenwedstrijd het belangrijke derde doelpunt van zijn club (3-1).

Sinds 2010 stond Ferreira Carrasco onder contract bij AS Monaco, hij kwam destijds over van Racing Genk. In maart 2015 maakte de aanvallende middenvelder zijn debuut in de nationale ploeg van België.

Reacties

gerelateerd