Gewilde Mitrovic twijfelt over aanbieding AS Roma

5 juli 2015, 17:49

Dat Aleksandar Mitrovic gaat vertrekken bij Anderlecht lijkt zeker, de vraag is alleen wat zijn nieuwe club wordt. Diverse internationale topclubs hengelen naar de diensten van de Serviër. AS Roma is concreet, maar Mitrovic zegt in de Gazzetta dello Sport dat het allesbehalve zeker is dat hij naar de Italiaanse club gaat.

"Ja, ik heb een aanbieding van AS Roma gehad", zegt de uitblinker van Anderlecht. "Ik weet nog niet of ik dat zal accepteren. AS Roma is een goede ploeg. Ik ken Rudi Garcia goed, hij is een goeie coach. Samen met mijn zaakwaarnemer moet ik de beste oplossing voor mijn carrière kiezen. Binnenkort zal ik mijn nieuwe club bekendmaken. Naast de interesse van AS Roma zijn ook Benfica en Porto sterk geïnteresseerd."

"Hoe dan ook: voor mij is het belangrijk om me goed te voelen in het land en bij de club waar ik voor kies. En ook de zekerheid over speelminuten zal tellen", aldus Mitrovic. "In Italië schijnt in elk geval altijd de zon. In België heb ik het goed gehad, maar dit is het moment om elders te spelen en andere ervaringen op te doen."

De pas 20-jarige Mitrovic scoorde het afgelopen seizoen 27 officiële doelpunten voor Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen