Go Ahead 'schrikt' van gebeurtenissen in Emmen

3 juli 2015, 19:45

Go Ahead Eagles betreurt de gebeurtenissen die donderdagavond rond de Europa League-wedstrijd tegen Ferencváros plaatsvonden in de binnenstad van Emmen. De supporters van beide clubs zochten de confrontatie met elkaar op en de Deventerse club heeft in een officieel statement laten weten dat het 'erg geschrokken' is van de ongeregeldheden.

Er was een groep van vijftig Hongaarse supporters afgereisd naar Emmen, terwijl deze aanhangers geen kaartje voor de wedstrijd hadden. Zij zorgden ervoor dat de sfeer in het centrum van Emmen grimmig werd, aangezien ze de confrontatie zochten met de Eagles-fans. De Hongaren werden vervolgens naar de Duitse grens begeleid door de politie.

"Go Ahead Eagles stelt de gastvrijheid van de gemeente Emmen en zijn inwoners bijzonder op prijs en betreurt ten zeerste dat een kleine groep personen deze heeft misbruikt", klinkt het op de clubwebsite. "In samenwerking met de politie van zowel Emmen als Deventer wordt de toedracht van de gebeurtenissen momenteel nader onderzocht. Daar waar nodig worden vanzelfsprekend passende maatregelen genomen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen