Gorter na avontuur terug bij AZ: "Alle wedstrijden spelen"

2 juli 2015, 16:57

Na een verhuurperiode van een jaar, bij het Deense Aalborg BK, is Donny Gorter terug bij AZ. De verdediger, die hersteld is van een zware knieblessure, hoopt snel een plek in de ploeg van trainer John van den Brom te kunnen veroveren.

"Ik ben nog steeds van AZ en ik zal altijd honderd procent geven en er alles aan doen om alle wedstrijden voor AZ te gaan spelen. Dan is het aan de trainer om keuzes te maken en die moet ik accepteren. Daarna zien we wel verder. Voor mij is het lekker om weer op het veld te staan. Ik doe gewoon mijn stinkende best en hoop de trainers te overtuigen van mijn kwaliteiten om zo nog wat mooie wedstrijden te gaan spelen", aldus Gorter op de clubsite.

Hij kijkt tevreden terug op zijn verhuurperiode aan Aalborg, waarmee hij nog mocht ruiken aan Champions League-voetbal. "Het eerste half jaar heb ik echt een mooie tijd gehad, zowel binnen als buiten het veld. Het was belangrijk voor me om minuten te maken, na het jaar dat ik bij AZ minder aan spelen toekwam. Aalborg was voor mij interessant, ook omdat ze aan de voorronde van de Champions League deelnamen. Uiteindelijk zijn we de poulefase van de Europa League doorgekomen, waarin ik alles speelde. Helaas raakte ik op de laatste wedstrijd voor de winterstop geblesseerd. Dat was wel even balen", besluit de verdediger, die eerder voor NAC Breda speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen