Marsman tevreden: "Goede weg ingeslagen met FC Twente"

2 juli 2015, 16:39

De voorbereiding van FC Twente is nog maar kort op weg, maar Nick Marsman kijkt al met veel vertrouwen naar het komende seizoen. De doelman, die het afgelopen seizoen als reservekeeper eindigde, vindt dat de selectie van de geplaagde club een gretige indruk maakt.

"We zijn dit seizoen een goede weg ingeslagen, ook al zijn we nog maar kort onderweg", analyseert de keeper op de website van FC Twente. "Er zijn wat jonge jongens bij en de staf is erop gebrand dat we arbeid leveren. Dat is in de eerste trainingen zeker gebeurd. Ik merk dat de hele spelersgroep er zin in heeft. Dat straalt ervan af op het veld. Het is niet zozeer dat we ons willen revancheren ten opzichte van vorig seizoen, het is meer dat we weer op het veld staan en met een frisse start zijn begonnen."

Op 8 juli speelt Twente de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. "We beginnen relatief rustig, met wedstrijden tegen amateurteams. Wel spelen we telkens twee wedstrijden per week", zegt Marsman, die het met zijn team onder meer ook opneemt tegen het Griekse Olympiakos en Schalke 04. "Het is goed om je in de voorbereiding te meten met zulke tegenstanders. We spelen ook nog tegen twee Turkse clubs. Wat dat betreft hebben we ook in de voorbereiding wedstrijden om naar uit te kijken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen