Ferencváros treft Eagles: "Kan spannend worden"

1 juli 2015, 20:43

Ferencváros verblijft momenteel in Nederland en bereidt zich daar voor op de eerste Europa League-ontmoeting met Go Ahead Eagles van komende donderdag. De Hongaarse club weet dat de tegenstander uit Deventer uit de Eredivisie degradeerde, maar heeft desondanks respect voor de Eagles.

"In Heeten is mijn assistent wezen kijken, toen GA Eagles aantrad tegen het Sallands Streekteam", zei coach Thomas Doll volgens de website van de Eagles op de persconferentie over de EL-opponent. "Natuurlijk, de uitslag was groot, maar er was goed te zien dat GA Eagles een voetballende ploeg is. Net als veel Nederlandse teams", vervolgt de Duitse trainer.

Doll kreeg informatie van Heracles Almelo-directeur, oud-ploeggenoot van de oefenmeester van Ferencváros. "Ik heb Nico-Jan Hoogma gebeld, nu werkzaam bij Heracles. Zij hebben natuurlijk onlangs nog tegen Go Ahead Eagles gespeeld. Hij bevestigde dat het team de voetballende oplossing zoekt. Het kan erg spannend worden morgen. Vast staat is dat deze wedstrijden erg belangrijk zijn voor ons. We willen ver komen", besluit Doll.

Ferencváros-captain Gábor Gymbér verwacht dat Go Ahead zich niet zal ingraven. "We moeten de eerste 15 minuten overleven", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen