Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

El Makrini vindt nieuwe uitdaging in Denemarken

El Makrini vindt nieuwe uitdaging in Denemarken

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 juli 2015 – Mohamed El Makrini gaat voor een avontuur in Denemarken. De 27-jarige middenvelder heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan Odense BK, dat zijn komst via de officiële clubkanalen bevestigd heeft. El Makrini kwam de afgelopen vier seizoen uit voor SC Cambuur, waar hij de aanvoerdersband lange tijd mocht dragen.

Cambuur wilde El Makrini afgelopen seizoen graag langer aan boord houden, maar legde tevergeefs een aanbieding neer bij de middenvelder. De speler veegde deze namelijk van tafel af, waardoor het duidelijk was dat hij zou vertrekken. Hij gaat nu dus aan de slag in Denemarken. Odense, zijn nieuwe club, eindigde vorig seizoen op de negende plaats in de Deense competitie.

"Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging bij Odense", zegt El Makrini over zijn buitenlandse avontuur. "Toen ik hun plannen hoorde, was ik er vrijwel zeker van dat het mijn nieuwe club zou worden. De voetbalfilosofie past bij mij", aldus de oud-speler van Cambuur en FC Den Bosch. "Ik hoop Odense omhoog te helpen."

De transfervrije El Makrini wordt door sportief directeur Jesper Hansen van Odense omschreven als een 'zeer ervaren middenvelder en een klassieke nummer zes'.

Foto: OB.dk Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd