Eagles klaar voor Europa: "We moeten ervan genieten"

1 juli 2015, 17:42

Ondanks de degradatie van de Eredivisie naar de Jupiler League hield Go Ahead Eagles iets moois over aan het afgelopen seizoen. Dankzij het Fair Play-klassement gaan de Deventenaren de Europa League in. Daarin ontmoeten ze het Hongaarse Ferencváros in de voorrondes. Komende donderdag is de thuiswedstrijd, de return in Budapest is een week later.

Komende donderdag staat voor Go Ahead in Emmen het eerste deel van het tweeluik met Ferencváros op het programma. Waarschijnlijk zal het tijdens de aftrap om 20.00 uur nog zo'n 33 graden zijn. "De fitheid gaat van belang zijn", zegt trainer Dennis Demmers dan ook tegen de NOS. "We zullen onze krachten moeten doseren", weet hij. Demmers maakt zich, ondanks geen optimale voorbereiding, geen zorgen over de fitheid van zijn spelers. "Het is een voordeel dat we langer zijn doorgegaan, de spelers kwamen fitter binnen", stelt de coach van de Eagles.

"We hebben al veel trainingsuren in de benen en hadden gisteren voor het eerst een dagje vrij", voegt verdediger Bart Vriends daar aan toe. "We zijn klaar om Europa in te gaan. Dat blijf ik mooi vinden klinken. We moeten ervan gaan genieten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen