Turkse club lijkt na Eto'o ook Ronaldinho te strikken

30 juni 2015, 08:08

Het Turkse Antalyaspor treedt komend seizoen mogelijk met een droomvoorhoede aan. De komst van Samuel Eto'o is al rond en volgens diverse media, waaronder het Turkse TRT Spor, gaat ook Ronaldinho tekenen. De 35-jarige Braziliaan komt over van het Mexicaanse Querétaro.

Met Eto'o en Ronaldinho zou Antalyaspor dezelfde voorhoede krijgen als FC Barcelona zo'n tien jaar geleden. Destijds bezorgde het droomkoppel de Catalaanse club onder meer een Champions League-zege, in 2006. Ronaldinho was tussen 2003 en 2008 actief in Camp Nou, Eto'o van 2004 tot 2009.

Volgens Gultekin Gencer, de voorzitter van het gepromoveerde Antalyaspor, is de komst van Ronaldinho in kannen en kruiken. "We hebben overeenstemming met hem bereikt", zegt hij. "Ik denk dat alles binnen twee dagen rond kan zijn. En naast Eto'o en Ronaldinho gaan we nog een grote naam aantrekken."

Na zijn vertrek bij Barça speelde Ronaldinho voor AC Milan en de Braziliaanse club Flamengo en Atletico Mineiro. In 2005 werd de excentrieke aanvaller verkozen tot FIFA Wereldvoetballer van het Jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen