Savastano en Cerny met Ajax mee naar Oostenrijk

28 juni 2015, 11:23

Talenten Vaclav Cerny en Mauro Savastano krijgen de komende week de kans om zichzelf te bewijzen bij de A-selectie van Ajax. De 17-jarige aanvaller en 18-jarige verdediger zijn door coach Frank de Boer opgenomen in zijn 23-koppige selectie voor een trainingskamp in Oostenrijk.

Ajax vertrekt maandagochtend in Oostenrijk en verblijft daar zes dagen. Het trainingskamp wordt zaterdag afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Dinamo Moskou. Het is voor Cerny en Savastano de eerste keer dat ze mee op trainingskamp mogen met de A-selectie, eerder trainden ze al wel enkele keren mee.

Naast Cerny en Savastano is ook Donny van de Beek opgenomen in de selectie, hij was in januari van dit jaar ook al mee naar Qatar. De internationals van Ajax zijn niet niet van de partij, ze krijgen rust en sluiten later aan. Aanwinsten John Heitinga, Nemanja Gudelj en Mitchell Dijks gaan wel mee naar Oostenrijk.

Selectie Ajax voor trainingskamp: Ricardo van Rhijn, Mike van der Hoorn, John Heitinga, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Nemanja Gudelj. Lasse Schöne, Anwar El Ghazi. Jairo Riedewald, Kenny Tete, Andre Onana, Thulani Serero, Nick Viergever, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Mickey van der Hart, Mauro Savastano, Donny van de Beek, Robert Muric, Queensy Menig, Vaclav Cerny

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen