PSV-aanwinst Isimat-Mirin wees Franse en Italiaanse clubs af

27 juni 2015, 11:23

Met een vierjarig contract verbond Nicolas Isimat-Mirin vrijdag zijn toekomst aan PSV. Toch had de Franse verdediger, die overkomt van AS Monaco, ook een andere stap kunnen maken in zijn loopbaan. Onder meer clubs uit Italië en Frankrijk waren geïnteresseerd in de 23-jarige verdediger, zo geeft hij aan in De Telegraaf.

Isimat-Mirin speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Eindhoven en dat jaar is hem goed bevallen. "Ik kon naar clubs in Italië en Frankrijk, maar ik wilde alleen maar bij PSV blijven", zegt de centrumverdediger. "Ik heb tijdens mijn vakantie de hele tijd contact gehouden met de advocaat die mijn zaken doet. Het was spannend. Het was mijn wens om terug te keren bij PSV. Ik heb hier een geweldig jaar gehad en veel vooruitgang geboekt. Bij PSV kan ik me verder ontwikkelen."

De sfeer in Eindhoven heeft de verdediger als zeer prettig ervaren. "Het is belangrijk om veel plezier met elkaar te maken, maar zeker ook om elke dag beter te willen worden. Via onze groeps-app hebben we tijdens de vakantie de hele tijd contact gehouden met elkaar. Als ik een fotootje van junkfood appte, kreeg ik meteen een berichtje terug 'let op met junkfood, blijf gefocust'. Zo hebben we elkaar ook tijdens de vakantie scherp gehouden. In het begin van de vakantie heb ik nog wel een kebabje gegeten, want die is zalig in Parijs, maar de laatste week niet meer. Ik wil fit zijn als we weer beginnen met trainen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen