Boca presenteert Argentinië-held Tevez: "Fantastisch"

27 juni 2015, 09:51

De transfer van Carlos Tevez naar Boca Juniors was al zo goed als rond, maar vannacht heeft ook de Argentijnse club melding gemaakt van de komst van de aanvaller. "De terugkeer van Tevez is fantastisch nieuws voor leden en fans van Boca en het Argentijnse voetbal in het algemeen", jubelt voorzitter Daniel Angelici op de clubsite.

De transfer zat er al langer aan te komen, maar is vannacht (Nederlandse tijd) helemaal definitief geworden. "Het is een dag van vreugde en grote tevredenheid", zegt voorzitter Angelici. "De terugkeer van Carlos Tevez, in een uitzonderlijk moment van zijn carrière, is fantastisch nieuws voor alle partners en supporters van Boca. De aanwezigheid van Carlos zal een impuls geven aan onze ploeg."

Voor Tevez, die overkomt van Juventus, zal de terugkeer voelen als thuiskomen. De aanvaller begon zijn carriere namelijk bij Boca Juniors, waar hij tussen 2001 en 2005 vier seizoenen speelde. De 31-jarige spits was vannacht de held van Argentinië, door op de Copa América tegen Colombia de beslissende strafschop te verzilveren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen