Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lukoki tekent bij CL-deelnemer: "We mogen trots zijn"

Lukoki tekent bij CL-deelnemer: "We mogen trots zijn"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 juni 2015 – Jody Lukoki gaat definitief aan de slag bij PFK Ludogorets Razgrad. De transfer van de aanvaller is afgerond, bevestigen coach Ron Jans en directeur Gerard Nijkamp namens PEC Zwolle. Met Ludogorets gaat Lukoki een gooi doen naar een plek in de groepsfase van de Champions League.

Lukoki was deze week in Bulgarije voor besprekingen met Ludogorets. "Hij is gelukkig met zijn overgang", zegt Zwolle-coach Jans in De Stentor. Welke transfersom de club ontvangt voor de 22-jarige aanvaller, een jaar geleden overgekomen van Ajax, wil directeur Nijkamp niet zeggen. "Maar vergeleken met de investering die wij een jaar geleden in Lukoki hebben gedaan en de opbrengst van nu mogen we trots zijn."

Volgens de regionale krant is het 'aannemelijk' dat Lukoki de grootste transfer is in de historie van de club. De vleugelaanvaller, eerder op huurbasis actief voor Cambuur, had nog een contract tot 2017 in Zwolle.

In de voorronde van de Champions League speelt Lukoki met Ludogorets tegen FC Milsami Orhei uit Moldavië. Bij de Bulgaarse club staat in de persoon van Virgil Misidjan nog een Nederlander onder contract. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd