Ontstemd Mainz zet billenprikker in de verkoop

Ontstemd Mainz zet billenprikker in de verkoop

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 juni 2015 – Zijn bizarre actie op de Copa America komt Gonzalo Jara duur te staan. Zijn club FSV Mainz 05 is helemaal klaar met de middenvelder uit Chili, die in de wedstrijd tegen Uruguay zijn vinger in de anus van tegenstander Edinson Cavani drukte. Cavani reageerde hierop, waarna Jara theatraal naar de grond ging. Cavani kreeg vervolgens een gele kaart, zijn tweede van de wedstrijd, waardoor Uruguay met tien man verder moest.

Het onsportieve gedrag van Jara was Christian Heidel, de sportief directeur van FSV Mainz 05, een doorn in het oog. De Chileen mag per direct vertrekken, laat hij weten in Sport Bild. Het contract van Jara in Mainz loopt nog één jaar door, tot medio 2016. "Als er een bod komt, mag hij vertrekken. Dat weet hij ook", bromt Heidel. "We tolereren dit soort gedrag niet. Als ik ergens een hekel aan heb, zijn het spelers die toneel spelen."

De 29-jarige Jara speelt pas één jaar voor Mainz, hij kwam in 2014 over van Nottingham Forest.

Reacties

gerelateerd