Tighadouini twijfelt: "Kan me in recordtijd binnen voetballen"

26 juni 2015, 08:17

Adnane Tighadouini staat voor een belangrijke keuze. De aanvaller van NAC Breda kan zijn handtekening onder een zeer lucratief contract bij Baniyas, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten zetten. Deze club heeft met NAC al overeenstemming over de transfersom, waardoor de bal nu bij Tighadouini ligt.

Tighadouini verblijft momenteel in Abu Dhabi, waar hij kennsmaakt met de club en de omgeving. Of hij ingaat op de aanbieding van Baniyas, weet de aanvaller nog niet. "Ik heb wat bedenktijd gevraagd", zegt hij in De Telegraaf. "De club heeft er alles aan gedaan me op mijn gemak te stellen en me een duizelingwekkende driejarige aanbieding gedaan. Voor een 22-jarige jongen is het Midden-Oosten geen gebruikelijke stap. Ik wil erover nadenken wat ik nu echt wil. Een goede carrièrestap maken of me in recordtijd binnen voetballen."

Tighadouini beleefde dit seizoen zijn doorbraak in de Eredivisie, maar degradeerde met NAC Breda naar de Jupiler League. Eerder speelde de aanvaller voor SC Cambuur, FC Volendam en Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen