'Isimat-Mirin definitief PSV'er, Rekik wil naar buitenland'

23 juni 2015, 23:08

Volgens het Eindhovens Dagblad is de transfer van Nicolas Isimat-Mirin van AS Monaco naar PSV helemaal rond. De regionale krant meldt dinsdag dat de 23-jarige Franse verdediger spoedig een vijfjarig contract in het Philips Stadion zal ondertekenen.

Isimat-Mirin speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor PSV. De Eindhovenaren zouden een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro voor hem betalen om hem definitief in te lijven. Die som kan nog oplopen tot 3 miljoen euro als gevolg van een aantal bonussen.

Karim Rekik, een andere centrale verdediger en de afgelopen twee jaar gehuurd van Manchester City, keert volgens hetzelfde medium niet meer terug bij PSV. Naar verluidt waren beide clubs het wel eens over een permanente overgang, maar de mandekker geeft zelf de voorkeur aan een buitenlands avontuur. Olympique Marseille zou de beste papieren voor hem hebben. Als vervanger van Rekik wordt gesuggereerd dat PSV Diego Reyes van FC Porto op het oog heeft. De 22-jarige Mexicaan zou gehuurd kunnen worden van de Portugese topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen