MVV definitief in zee met 'regisseur' Peeters

23 juni 2015, 10:20

MVV is erin geslaagd om middenvelder Stef Peeters over te nemen van RC Genk. De Belg, vorig seizoen op huurbasis actief in Maastricht, heeft een contract voor één seizoen ondertekend. De verbintenis van de 23-jarige 'regisseur op het middenveld' bevat bovendien een optie voor nog een extra jaar.

Het afgelopen seizoen maakte Peeters indruk als spelmaker van MVV, in 31 wedstrijden scoorde hij zes keer. Hij is blij dat dit geresulteerd heeft in een contract bij de Limburgse club. "De club heeft me afgelopen seizoen de kans gegeven om me te bewijzen. Die kans heb ik met twee handen proberen aan te grijpen. Dat is voor mijn gevoel gelukt. Deze contractaanbieding bewijst dat dat voor MVV klaarblijkelijk ook geldt. Nu moet ik laten zien dat ik een belangrijke rol in het team kan spelen en de ploeg vanaf het middenveld kan aansturen."

Ook coach Ron Elsen is bijzonder tevreden over de definitieve komst van de Belgische middenvelder. "Stef is een technisch begaafde speler die als aanvallende middenvelder met zijn passing en inzicht heel belangrijk kan zijn voor de ploeg. Zijn acties en zijn passes zijn vaak prachtig om naar te kijken. Stef heeft voldoende groeipotentieel om nóg belangrijker te worden voor de ploeg. Ik ben blij dat we hem erbij houden."

Fotografie: PubliciteitVisie.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen