Zware dobber Eagles: "Beste Ferencváros in jaren"

22 juni 2015, 14:26   Bijgewerkt: 22 juni 2015, 15:36

Het gaat voor Go Ahead Eagles bijzonder moeilijk worden om overeind te blijven in de eerste voorronde van de Europa League. Met Ferencváros treft de ploeg uit Deventer niet alleen een club met grote historie, maar ook met een uitstekende spelersgroep. Het eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Hongaarse competitie en won bovendien de nationale beker, door kampioen Videoton in de finale met 4-0 te verslaan.

Tegen FCUpdate.nl laat de Hongaarse journalist Tomasz Mortimer weten dat Ferencváros een zeer sterke ploeg heeft. "Dit is het beste Ferencváros in jaren. Met Zoltán Gera en Tamas Hajnal beschikken ze over ervaren spelers, daarnaast heeft Ferencváros een uitstekende doelman. De enige zwakke plek is de voorhoede, maar daarvoor proberen ze iemand te halen. Ik zie Fradi als favoriet tegen Go Ahead", laat hij weten.

Gera en Hajnal, de genoemde routiniers, keerden in 2014 terug bij Ferencváros. Gera speelde in het verleden voor onder meer West Brom en Fulham, Hajnal stond onder contract bij de Duitse topclubs Schalke 04, Borussia Dortmund en VfB Stuttgart. De geroemde doelman van Ferencváros is de 24-jarige Hongaarse international Dénes Dibusz. Een andere oude bekende bij de club is Roland Lamah, oud-speler van Roda JC.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen