ADO-spits Kramer wijst Sheffield Wednesday af

22 juni 2015, 09:42

Michiel Kramer gaat niet in op een aanbod van Sheffield Wednesday. De club uit het Engelse Championship kwam met een concrete aanbieding, maar in overleg met zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani heeft de spits van ADO Den Haag besloten om deze terzijde te schuiven. Dat vertelt Slimani bij Omroep West.

Volgens Slimani wil Kramer nog even wachten wat er deze transferperiode gaat gebeuren. "Op dit moment is er belangstelling vanuit Engeland, Duitsland en Spanje. Bovendien speelt er nog een verhaal vanuit China. Het is duidelijk dat er veel interesse is voor Kramer, maar de markt moet nog op gang komen", stelt hij.

Tot er duidelijkheid komt over een mogelijke transfer traint de 26-jarige Kramer gewoon mee met ADO Den Haag. De ADO-selectie komt vandaag (maandag) bijeen om de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen. Het contract van Kramer in het Kyocera Stadion loopt tot de zomer van 2016 en om te voorkomen dat hij dan transfervrij vertrekt, is de Haagse club bereid om deze zomer mee te werken aan een transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen