Milan lijkt ook naast komst Jackson Martinez te grijpen

21 juni 2015, 22:50

Het zit AC Milan deze transferperiode niet mee. Nadat eerder duidelijk werd dat het door stadgenoot Inter is afgetroefd in de strijd om Geoffrey Kondogbia, lijkt nu ook de komst van Jackson Martinez af te ketsen. Volgens diverse media kiest de spits van FC Porto voor een contract bij Atlético Madrid.

Mocht Martinez inderdaad niet komen, dan is dat een flinke domper voor AC Milan. De slapende reus van het Italiaanse voetbal dacht de Colombiaanse aanvaller anderhalve week geleden al binnen te hebben. "We zitten in de afrondende fase", zei preses Silvio Berlusconi. "Hij is heel dicht bij een transfer naar AC Milan."

Met Porto en Martinez zou Milan akkoord zijn geweest, alleen de transfer kon niet worden afgerond omdat de spits in Chili verblijft voor de Copa America. Hierdoor rook Atlético zijn kans en lijkt Milan achter het net te gaan vissen. In de Gazzetta dello Sport lacht directeur Adriano Galliani als een boer met kiespijn om het nieuws. "Als we veertig miljoen besparen op Kondogbia en 35 miljoen op Martinez, hebben we nog 75 miljoen die we de rest van deze transferperiode op een goede manier kunnen investeren", toont hij zich optimistisch.

De 22-jarige Kondogbia, afkomstig van AS Monaco, tekent een contract voor vijf jaar bij Inter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen