Van Ewijk tekent: "Bij Go Ahead komen spelers in warm bad"

21 juni 2015, 19:23

De overstap van Jerry van Ewijk naar Go Ahead Eagles is rond. Op de officiële website maakt de club uit Deventer melding van de komst van de 23-jarige spits. Van Ewijk komt transfervrij over van De Graafschap en heeft in de Adelaarshorst zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen.

Van Ewijk is blij met zijn contract: "De club volgt mij langer, daar spreekt enorm vertrouwen uit en dat gaf Go Ahead nu ook een streepje voor. Ik ben een gevoelsjongen en de gesprekken met Adrie Steenbergen en Dennis Demmers deden me echt goed. Warme mensen. Ik heb ook met Sjoerd Overgoor gesproken, die evenals ikzelf Robert Postma als zaakwaarnemer heeft, Sjoerd zei ook dat Go Ahead als club echt goed voelt."

Naar verluidt zaten ook onder meer het gepromoveerde NEC, VVV Venlo, NAC Breda en Heracles Almelo achter Van Ewijk aan. Zaakwaarnemer Postma legt uit waarom Van Ewijk voor Go Ahead Eagles gekozen heeft: "Bij Go Ahead komen spelers in een warm bad en worden ze daadwerkelijk beter. Het traject van Sjoerd heb ik ook voor Jerry voor ogen: beter worden in de Jupiler League, naar de Eredivisie en dan doorontwikkelen. Dat is overigens ook echt een drive van Jerry: hij wil de club terugbrengen naar waar ze horen."

Eerder haalde Go Ahead al onder meer Kenny Teijsse, Elvio van Overbeek, Mo Hamdaoui, Dario Tanda en Randy Wolters. De ploeg degradeerde het afgelopen seizoen via de play-offs uit de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen