Argentinië met jubilaris Messi als groepswinnaar verder

Ger
21 juni 2015, 09:05

Argentinië heeft zich als groepswinnaar geplaatst voor de kwartfinales van de Copa América. De titelkandidaat boekte in de laatste groepswedstrijd ondanks een enorm veldoverwicht slechts een minimale zege. Door een vroeg doelpunt van Gonzalo Higuain werd Jamaica met 1-0 verslagen.

De enige treffer in Viña del Mar viel al na elf minuten. Op aangeven van Angel Di Maria was Higuain trefzeker. De spits van Napoli had halverwege de eerste helft bijna een tweede doelpunt te pakken, maar de bal trof de lat. Vlak na de pauze belandde ook een poging van Di Maria tegen het aluminium. Voor Lionel Messi had het duel een speciaal tintje. De aanvaller van FC Barcelona speelde zijn honderdste interland voor Argentinië.

Door de nederlaag is Jamaica puntloos laatste geworden in groep B. Naast Argentinië gaan ook Paraguay en titelverdediger Uruguay door naar de laatste acht. Beide landen hielden elkaar eerder op een 1-1 gelijkspel. Uruguay eindigde als derde en gaat naar de volgende ronde omdat het bij de beste twee nummers drie van de poules hoort.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen