Schenk verlengt bij actief Go Ahead Eagles

19 juni 2015, 20:41

Xandro Schenk blijft bij Go Ahead Eagles. De 22-jarige verdediger heeft vrijdag zijn aflopende contract bij de formatie uit Deventer met twee seizoenen verlengd, tot de zomer van 2017.

"Eigenlijk zijn er twee voorname redenen voor de verlenging van mijn contract", vertelt Schenk op de clubwebsite. "Allereerst ken ik de club en de fans natuurlijk inmiddels goed. Ik voel me echt op mijn plek in Deventer, vind Go Ahead Eagles een fantastische club. Ten tweede wil ik graag honderd procent gaan voor mijn kans als centrale verdediger."

Go Ahead degradeerde afgelopen seizoen naar de Jupiler League, maar mag via het Fair Play-klassement wel uitkomen in de eerste voorronde van de Europa League. "Dat leeft echt wel in de groep", verklapt Schenk. "Niet veel van ons hebben Europees gespeeld, dus is het mooie ervaring. En vanaf augustus is het tijd om te vlammen in de competitie. Ik was er drie seizoenen geleden bij toen we promoveerden en ik ga er alles voor geven dat kunststukje te herhalen. Mét of zonder nacompetitie."

Eerder op de dag versterkte Go Ahead zich al met Kenny Teijsse en [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/278838/go-ahead-eagles-haalt-na-teijsse-ook-boeffie-wolters/,_blank,Randy Wolters].

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen