Manchester United opent seizoen tegen Tottenham

17 juni 2015, 10:16

Manchester United mag meteen aan de bak in de Engelse Premier League. Op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen staat de ploeg van manager Louis van Gaal tegenover een sterke tegenstander, Tottenham Hotspur. De ploeg uit Londen komt in het weekend van 8 augustus naar Old Trafford.

Naast Manchester United begint ook Arsenal met een thuiswedstrijd aan het seizoen 2015/2016 in de Premier League, tegen stadgenoot West Ham United. Hetzelfde geldt voor landskampioen Chelsea, dat Swansea City ontvangt op Stamford Bridge. Ronald Koeman gaat met zijn Southampton op bezoek bij Newcastle United, de club van onder meer Siem de Jong, Tim Krul, Vurnon Anita en Daryl Janmaat. Dick Advocaat, de coach van Sunderland, neemt het in de eerste wedstrijd van het seizoen op tegen Leicester City.

Op de tweede speelronde staat de echte topper van het seizoen op het programma, Manchester City speelt dan thuis tegen Chelsea. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het weekend van 15 augustus. Een week later staat wederom een prachtig duel op het programma: Arsenal-Liverpool in het Emirates Stadium.

Eerste speelronde Premier League

Arsenal- West Ham

Bournemouth- Aston Villa

Chelsea- Swansea

Everton- Watford

Leicester- Sunderland

Man Utd- Tottenham

Newcastle- Southampton

Norwich- Crystal Palace

Stoke- Liverpool

West Brom- Man City

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen