Vrouwen Oranje zeker van achtste finale op WK

17 juni 2015, 07:32

Nederland is definitief door naar de achtste finale op het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal. Door resultaten in andere poules is dinsdagavond (lokale tijd) duidelijk geworden dat Oranje tot de vier beste nummers drie behoort. Oranje is, halverwege de laatste speelronde, zelfs de allerbeste nummer drie.

Oranje eindigde met vier punten en een doelsaldo van nul als derde in Groep A, achter Canada en China. De nummers twee van de poules B (Thailand), C (Zwitserland) en D (Zweden) zijn blijven steken op drie punten. Omdat er maar zes poules zijn, is nu duidelijk dat Oranje tot de vier beste nummers drie behoort.

In Groep C plaatsten Japan en Kameroen zich voor de volgende ronde van het WK, in Groep D deden de Verenigde Staten en Australië hetzelfde. Australië deed dit door een punt te pakken tegen Zweden (1-1).

De tegenstander van Oranje in de achtste finale van het WK is nog niet bekend, dat is afhankelijk van de resultaten in poules E en F. De kans is echter groot dat de Leeuwinnen een topland treffen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen