De Graafschap niet blij met Utrecht: "Zo hoort het niet"

16 juni 2015, 14:22

De handelswijze van FC Utrecht is bij De Graafschap in het verkeerde keelgat geschoten. De ploeg uit Domstad wil linksback Caner Cavlan graag overnemen en sprak al met de speler, maar een akkoord met De Graafschap is er nog lang niet. De ploeg uit Doetinchem wees een eerste bod resoluut af.

"Het was een lachertje", zegt Hans Veldhorst namens De Graafschap bij Omroep Gelderland over het bod van FC Utrecht op de 23-jarige linksback. De algemeen bestuurder begrijpt niet waar de club uit de Domstad mee bezig is. "Eerst wordt hij op hol gebracht met een prachtig salaris en mooie verhalen en dan komen ze bij ons met een bod dat totaal niet serieus is. Zo hoort het niet en het is ook de verkeerde volgorde."

Manager voetbalzaken Peter Hofstede van De Graafschap vult aan dat er geen nieuwe ontwikkelingen rond Cavlan zijn. "Maar ik verwacht dat er nog wel wat interesse zal komen", aldus de oud-spits.

Met Erik Quekel haalde De Graafschap eerder vandaag (dinsdag) een nieuwe spits binnen. Op zoek naar een nieuwe eerste keeper gaat de club niet, de huidige doelman Hidde Jurjus mag zich gaan bewijzen op het hoogste niveau. "Hij krijgt het vertrouwen als eerste doelman", is de duidelijke taal van Hofstede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen