Willem II
0 – 0
PEC Zwolle

Go Ahead haalt Hamdaoui: "Dit is beste optie voor mij"

Go Ahead haalt Hamdaoui: "Dit is beste optie voor mij"

15 juni 2015 – Na zijn periode op huurbasis bij FC Dordrecht gaat Mo Hamdaoui na de zomer aan de slag bij Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer, gedegradeerd uit de Eredivisie, neemt de aanvaller over van Vitesse. De 22-jarige speler heeft een contract voor twee seizoenen gekregen, met optie voor een derde jaar.Hamdaoui is blij met zijn nieuwe club: "Ik hoorde dat trainer Dennis Demmers me al zes keer had bekeken en me er heel graag bij wilde hebben. Ook Adrie Steenbergen had me zien spelen. Mooi om te horen allemaal. Go Ahead is nu de beste optie voor mij, een club waar ik me zeker kan ontwikkelen en waar ik veel wedstrijden hoop te spelen. Het doel is zo snel mogelijk terug te keren naar de Eredivisie, daar hoort de club thuis."

"Ik vind Go Ahead Eagles echt een heel mooie club. Met Dordrecht speelden we in de Adelaarshorst en ik werd gegrepen door de fantastische sfeer. Wat een supporters zijn dat! Daar ga ik graag voor spelen, voor mij is dit een heel mooie overgang", vervolgt de vleugelaanvaller op de website van zijn nieuwe werkgever.

"Het halen van Mo past uitstekend in de visie van de club. We kiezen graag en vol overtuiging voor dit soort talentvolle jongens die bij ons kunnen doorgroeien", zegt RvC-lid Adrie Steenbergen namens de club.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021