MVV geeft verdediger Kuipers nieuwe verbintenis

Ger
15 juni 2015, 10:21

MVV gaat langer door met Nick Kuipers. De 22-jarige verdediger zette zijn krabbel onder een contract tot medio 2017. De geboren Maastrichtenaar doorliep de jeugdopleiding van de eerstedivisionist en maakte in het seizoen 2010/2011 zijn debuut in de hoofdmacht.

Kuipers speelde tot nu toe in totaal 115 wedstrijden in het eerste elftal en scoorde twee doelpunten. "Als rasechte Maastrichtenaar is het fantastisch om voor MVV te spelen. In de afgelopen seizoenen heb ik me dankzij de club kunnen ontwikkelen tot de speler die ik nu ben", zegt Kuipers. "Maar ik weet dat er, zowel op persoonlijk vlak als op clubniveau, nog meer progressie te behalen is."

Trainer Ron Elsen is blij met de verlenging van de samenwerking met de verdediger: "Nick heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen seizoenen, maar is zeker nog niet aan zijn top. Hij zal dan ook moeten laten zien dat hij de verwachtingen die wij van hem hebben en die hij heeft geschept op basis van zijn ontwikkelingen, waar kan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen