Oranje Leeuwinnen: "Vol voor winst gaan tegen Canada"

14 juni 2015, 14:16

Het WK in Canada begon met een zege op Nieuw-Zeeland geweldig voor de Oranje Leeuwinnen. In het tweede groepsduel ging de ploeg van Roger Reijners echter onderuit tegen China, waardoor Oranje in het laatste groepsduel tegen Canada vol aan de bak moet om plaatsing voor de volgende ronde te bewerkstelligen. De Oranjevrouwen hebben er nog alle vertrouwen in, zo zeggen ze tegen Ons Oranje.

Aan een punt hebben de Leeuwinnen mogelijk genoeg, al wil het team niet gokken op een puntje tegen het gastland. "We gaan altijd voor de winst en moeten niet achterover leunen", zegt rechtsback Desiree van Lunteren. "We moeten voor de volle winst gaan, niet terugzakken zoals we tegen China deden en in de tweede helft tegen Nieuw-Zeeland. Dat is niet ons spel."

Aanvoerster Mandy van den Berg denkt dat Oranje klaar is voor de clash met Canada. "De intrinsieke motivatie is zó hoog", vertelt zij.  "We willen samen echt iets bereiken en presteren onder druk. Alles ligt dicht bij elkaar in de groep en we weten dat we het als team kunnen."

Het duel met Canada wordt dinsdagnacht 01.30 uur Nederlandse tijd afgewerkt in Montreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen