Ibrahimovic wil bij PSG blijven: "De geruchten zijn niet waar"

Ibrahimovic wil bij PSG blijven: "De geruchten zijn niet waar"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 juni 2015 – Ondanks hardnekkige geruchten over een zomerse transfer denkt Zlatan Ibrahimovic niet aan een vertrek bij Paris Saint Germain. De Zweed verwacht ook komend seizoen gewoon op de loonlijst staan bij de Franse topclub. Dat geeft hij aan bij ESPN.

De aanvalsleider heeft in Frankrijk nog een contract voor één seizoen, waardoor PSG de Zweed deze zomer moet verkopen om nog iets te verdienen aan Ibrahimovic. In de media werd al gesproken over een eventuele terugkeer van de spits bij AC Milan. "Er is niets waar van al die verhalen", reageert Ibrahimovic. "Ik ben speler van PSG en denk dat ik gewoon bij de club blijf. We hebben afgelopen seizoen ook alles gewonnen met deze vereniging."

Een rentree bij AC Milan is dan ook niet aan de orde, zo geeft hij aan. "Ik weet niet waar die berichten vandaan komen, maar ik denk dat de journalisten dit brengen omdat ze toch iets moeten schrijven", aldus Ibrahimovic, die zondag met de Zweedse ploeg speelt tegen Montenegro.

Reacties

gerelateerd