Messaoud kiest voor avontuur: "FC Vaduz speelt verzorgd"

12 juni 2015, 16:54

Ali Messaoud heeft na lang wikken en wegen voor een bijzondere voetbaltoekomst gekozen. De 24-jarige middenvelder, die onlangs de deur achter zich dichttrok bij Willem II, zal zijn loopbaan voortzetten bij FC Vaduz. Messaoud heeft zich voor drie jaar verbonden aan de club uit Liechtenstein, die actief is in de Zwitserse Super League.

Messaoud kreeg de afgelopen tijd de nodige aanbiedingen uit het buitenland voorgeschoteld, waarbij een vertrek naar FC Vaduz hem uiteindelijk het meest aansprak. "De afgelopen periode heb ik in diverse landen met geïnteresseerde clubs gesproken", laat hij aan Voetbal International weten. "Voor mij was het belangrijkste dat de speelwijze van een club past bij mijn speelstijl en ontwikkeling maar ook het gevoel bij een trainer. Ik ben een technische middenvelder en in een land als bijvoorbeeld Engeland wordt zo'n speler op termijn nog wel eens overgeslagen."

De door AZ opgeleide middenvelder weet het een en ander te vertellen over zijn nieuwe werkgever. "FC Vaduz speelt verzorgd en aanvallend voetbal en scout veel jonge spelers die ze dan weer doorverkopen. Zo ben ik ook op hun radar gekomen. We zijn vrijblijvend eens gaan kijken en ik raakte echt onder de indruk van de ambitie van de club. Ze hebben een plan."

In 26 competitiewedstrijden scoorde Messaoud dit seizoen vijf keer. Vorig jaar werd hij met Willem II kampioen van de Jupiler League, eerder stond de geboren Amsterdammer jaren onder contract bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen