Van Gaal heeft Depay beet: "United is de juiste club"

Ger
12 juni 2015, 16:33

Manchester United heeft de laatste formaliteiten van de transfer van Memphis Depay afgehandeld. De van PSV afkomstige aanvaller speelt de komende vier seizoenen op Old Trafford. Manager Louis van Gaal heeft hoge verwachting van de Nederlandse aanwinst.

"Ik ken Memphis uiteraard goed van onze gezamenlijke periode bij het Nederlands elftal. Hij is een jonge, veelzijdige speler die op verschillende posities uit de voeten kan", aldus Van Gaal op de website van de Engelse topclub. "Memphis zal tijd nodig hebben om te wennen aan het ritme van de Premier League, maar ik twijfel er niet aan dat hij de potentie heeft om een geweldige speler te worden voor United. Hij is bij de juiste club terechtgekomen om het goede werk dat hij tot dusver heeft verricht voort te zetten."

Voor Depay is met de transfer naar United een 'droom in vervulling gegaan'. "Dit is de grootste club van de wereld en ik mag bovendien werken met de beste manager. Ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten en ik werk hard om mijn dromen uit te laten komen. Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen