Aanvaller Oosterwijk verlengt contract bij FC Twente

10 juni 2015, 16:40

Jari Oosterwijk heeft een nieuw contract getekend bij FC Twente. De verbintenis moet hem tot de zomer van 2017 in de Grolsch Veste houden en bevat de optie voor nog een jaar.

"Het geeft mij veel vertrouwen dat ik een nieuw contract heb mogen tekenen bij FC Twente", vertelt Oosterwijk op de clubwebsite. "Een beloning voor het harde werken, ik ben blij dat ik langer bij deze mooie club mag spelen. De laatste twee jaar heb ik als jonge speler in de Jupiler League veel ervaring opgedaan. Met name afgelopen seizoen heb ik bijna alles gespeeld en mijn doelpunten gescoord. Ik merk dat ik als speler goed gegroeid ben en vooruitgang heb geboekt."

Oosterwijk doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en kwam in de afgelopen twee jaar namens de beloften tot 61 wedstrijden in de Jupiler League, waarin hij negentien keer scoorde. Oosterwijk speelde tot dusver één Eredivisieduel, eind vorig jaar tegen Vitesse. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen sluit hij aan bij het eerste elftal van FC Twente. "In die periode hoop ik mij te bewijzen. De kansen die ik van de trainer krijg wil ik met beide handen aangrijpen, het geeft mij een goed gevoel dat ik in beeld ben en mij kan laten zien", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen