FC Twente geeft Van der Heyden nieuw contract

FC Twente geeft Van der Heyden nieuw contract

10 juni 2015 – FC Twente is tevreden over de progressie van Jelle van der Heyden. De Enschedese club heeft de verdedigende middenvelder (19) een nieuwe verbintenis gegeven tot medio 2016. Hij doorliep de hele jeugdopleiding van FC Twente en debuteerde dit seizoen in de eerste selectie.

"Bij Jong FC Twente kreeg ik afgelopen seizoen de kans mezelf te bewijzen en in dat jaar heb ik al veel ervaring in de Jupiler League op kunnen doen. Dat ik tegen PSV mijn debuut al heb mogen maken, motiveert mij sterk, net als dit nieuwe contract", zegt Van der Heyden op de clubwebsite. "Ik ben blij dat de club vertrouwen in mij heeft, ik wil mij komend seizoen laten zien bij FC Twente. De voorbereiding op het nieuwe seizoen volgende maand ga ik meemaken met het eerste elftal en dan hoop ik een plek in de selectie te bemachtigen."

Trainer Alfred Schreuder is in zijn nopjes met het contractnieuws. "Jelle heeft dit seizoen bij Jong FC Twente een enorm goede ontwikkeling doorgemaakt en in de Jupiler League al dertig wedstrijden gespeeld, dat geeft aan dat hij ook een stabiel seizoen heeft doorgemaakt."

gerelateerd