Bovenberg blijft bij Excelsior: "Enorme opwaartse spiraal"

Bovenberg blijft bij Excelsior: "Enorme opwaartse spiraal"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 juni 2015 – Daan Bovenberg maakt ook komend seizoen zijn opwachting voor Excelsior. De 26-jarige verdediger zet zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2016. Hij keerde afgelopen zomer terug bij de Kralingers, na avonturen bij FC Utrecht en NEC. Bovenberg speelde zijn gehele jeugd al voor Excelsior.

"We hebben een mooi jaar achter de rug, zowel met het team als voor mij persoonlijk. Afgelopen jaar was belangrijk voor mij, omdat ik het plezier in het voetballen bij Excelsior wilde terugvinden. Dat is gelukt", zegt Bovenberg op de clubwebsite. "Ook de doelstelling die we als team hadden gesteld, hebben we ruimschoots behaald. In februari hebben de club en ik voor het eerst met elkaar aan tafel gezeten en het gevoel bleek van beide kanten positief."

"Het was een historisch goed seizoen voor Excelsior, met successen in de competitie en het bekertoernooi, dus wat dat betreft ligt er een mooie nieuwe uitdaging voor ons allemaal", aldus Bovenberg. "Excelsior zit in een enorme opwaartse spiraal."

gerelateerd