"Hoop op verlenging Boëtius en Vilhena niet opgegeven"

9 juni 2015, 14:40

Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena hadden dit seizoen geen garantie op een basisplaats, waardoor de onvrede bij het tweetal steeds groter werd en de spelers van Feyenoord er zelfs voor kozen om een aanbieding voor een nieuwe verbintenis in De Kuip van tafel te vegen. Een zomers vertrek lijkt daarom voor de hand te liggen. Technisch directeur Martin van Geel hoopt echter nog dat de talenten behouden zullen blijven voor de club uit Rotterdam-Zuid.

Boëtius en Vilhena gelden misschien wel als de grootste talenten van Feyenoord, maar toch willen ze niet bijtekenen. "Laat ik voorop stellen dat de afgelopen jaren heel veel talenten die we zelf hebben opgeleid wél hebben bijgetekend, zoals De Vrij, Martins Indi, Clasie, Kongolo, Nelom, Karsdorp en Van Beek", reageert Van Geel op de clubsite. De technisch manager sluit een langer verblijf van Boëtius en Vilhena niet uit. "Ik heb de hoop op een verlenging ook nog niet opgegeven, al zullen daarvoor de club, de speler en zijn management op één lijn moeten komen. Daarbij is het mijn taak om binnen ons budget te blijven en te zorgen dat de verhoudingen binnen de selectie blijven kloppen."

Boëtius en Vilhena varen niet in hetzelfde schuitje, geeft Van Geel aan. "Vilhena is van mening dat hij te weinig aan spelen toekomt bij ons en daar kan ik me, zeker op basis van de tweede seizoenshelft, iets bij voorstellen. Hij wil bekijken hoe de situatie zich ontwikkelt en wellicht zal hij tot de conclusie komen dat het beter is om de stap naar een andere club te maken. De situatie van Jean-Paul is anders, omdat hij veel meer kansen heeft gehad en minuten heeft gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen